Tundlik massöör soovib saledat teavitada

Mitte midagi all
 

Üha rohkem treenitud tüüpe ei saa minust aru – kas saad paremini hakkama? Olen täiesti naiskergejõustiklane, kes tahab tundide kaupa välja teha. Minu suhe mulle enam ei sobi, nüüd tahan midagi uut proovida! Millisel omaalgatuslikul armastajal on vaba aega ja ta soovib uusi kogemusi? Olen näinud ajakirjades asju, mida lõpuks tahaksin uuesti kogeda. Minu viimane partner on kaugel, mulle meeldib kohe uus armuke. Olen olnud igavesti ilma armukeseta, seega tahaksin suudelda niipea kui võimalik – aga siis ilma püsiva ühenduseta.

Tähtkuju: Jäär
Huvid: Nädalavahetuse koosolekud, anonüümsed, seisvad
Hobid: piljard, fotograafia, õmblemine
Muusika: Rock, Beastie Boys, Jay Z
Toit: veiseliharulaadid, kuskuss, Salzburgi pelmeenid
Jook: gaseerimata vesi, pinot noir, istutuspunš

Kliki siia!