Ustav ajakirjanik vajab heldet galantsust

Sexy Lady
 

Paljud ilusad sportlased on igavad – oled ikka vanast koolist? Olen kogu oma elu olnud võluv lillepood, kes tahab tunda end puudutatuna. Minu elu ei saa nii edasi kesta, nüüdsest muudan midagi! Milline atraktiivne poiss on minust huvitatud ja vajab erakohtumist? Vaatasin raamatutest ideid, mida tahan ka sel nädalal proovida. Minu kauaaegne poiss on nüüd oma armukese juures, kiiresti tahan hellust. Olen juba mõnda aega vallaline olnud, seega tahaksin hea meelega uuesti suudelda – minu jaoks, ilma suurema kõhkluseta.

Tähemärgid kalad
Huvid: õues kohtumine, eelnevalt väljas söömine, suu
Hobid: mootorratas, airbrush, maalimine
Muusika: kantri, REM, Tupac Shakur
Toit: hani, kartulipannkoogid, šokolaadimuffinid
Jook: Schweppes, Pils, Caipirinha

Kliki siia!