Õrn jalgrattur soovib olla intelligentse stiiliga

tutvumissaidid
 

Pretensioonikad normaalsed tüübid on väsinud – oled ikka vanast koolist? Terve elu olin spontaanne tuletõrjuja, kes ei tahtnud pikki ootamisi kogeda. Minu olemasolu peab muutuma, õige armukesega muutun aktiivsemaks! Millisel tugeval poissmehel on aega ja ta otsib seiklusi? Fotodel olen näinud asju, mida mulle meeldib sel nädalal ikka ja jälle tunda. Mu eelmine mees on läinud, nüüd tahan puudutusi. Mul pole ammu poiss-sõpra olnud, aga nüüd sain lihtsalt kiirelt ringi sebida – ilma üksteise otsas kükitamata.

Tähemärk Kaksikud
Huvid: ärireisidel, midagi regulaarset, sensuaalsust
Hobid: vibulaskmine, kitarr, dekoreerimine
Muusika: Disco, Howlin' Wolf, Carlos Santana
Toit: šnitsel, spaetzle, sõstrad
Jook: vahuvesi, nisuõlu, Johnnie Walker

Kliki siia!